Activitatea Canal 5 și Maestro FM a fost suspendată

De admin
Canal 5

Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională a decis sistarea temporară a valabilității actelor permisive, ca și măsură preventivă, ale companiei SRL „Media Content Distribution”, care deține postul de televiziune Canal 5 și postul de radio Maestro FM. 

„Decizia a fost luată în cadrul ședinței care a avut loc pe 20 martie, în urma constatării unor bănuieli rezonabile privind implicarea beneficiarilor efectivi ai companiei în activități care afectează securitatea statului”, se anunță într-un comunicat al Guvernului. 

Comunicatul mai notează că nu au fost identificate limitări sau riscuri pentru a oferi aprobarea prealabilă a investițiilor de importanță pentru securitatea statului pentru o serie de companii din domeniul audiovizualului. Este vorba despre SRL „Bright Communications”(R LIVE TV), SRL „Radio Plai”, AO „PRO-MINGIR” (RADIO PRO-MINGIR), SRL „REFORMA ART” (JURNAL TV), AO Centrul de promovare a sănătății și educației pentru sănătate „SĂNĂTATEA” (JURNAL FM), SRL „VOCEA MEDIA” (VOCEA BASARABIEI TV, VOCEA BASARABIEI FM) și SRL „NOROC MEDIA” (NOROC TV, RADIO NOROC).

TV8.MD

You may also like

Lasa un comentariu