Atac armat la Moscova, 93 de oameni au fost uciși într-o sală de spectacole.

De admin
Crocus City Hall

Rusia a fost zguduită de un atac violent revendicat de organizația teroristă Stat Islamic. Cel puțin 93 de persoane au murit și aproximativ 150 au fost rănite după ce cel puțin cinci atacatori în uniforme de camuflaj au deschis focul asupra mii de oameni adunați într-o sală de spectacole, urmat de un incendiu intenționat.

Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate, iar autoritățile fac un apel către populație pentru donarea de sânge în sprijinul victimelor atacului. FSB a anunțat sâmbătă că a reținut 11 persoane implicate în atac.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis condoleanțe familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova. ”Transmit condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în urma atacului terorist de la Moscova. Moldova condamnă terorismul și orice formă de violență împotriva civililor și a oamenilor nevinovați”, a scris Maia Sandu pe Facebook sâmbătă. Ea a mai declarat că, potrivit datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni.

You may also like

Lasa un comentariu