Atacul masiv asupra Kievului După o pauză de peste o lună //FOTO

De admin
Atac masiv Kiev 2024

Rusia a lansat un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei, majoritatea acestora fiind îndreptate către Kiev. În capitala ucraineană au fost înregistrate 13 persoane rănite, inclusiv un copil.

Conform informațiilor Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, aproximativ zece bombardiere rusești Tu-95MS au lansat rachete, care au ajuns la granițele Ucrainei după ora patru dimineața, ora Kievului.

Forțele Aeriene ucrainene au raportat că au interceptat 31 de rachete în timpul atacului de noapte. Militarii ucraineni susțin că armata rusă a folosit 29 de rachete de croazieră X-101/X-555. În plus, conform raportului, au mai fost lansate două rachete balistice – „Iskander-M” și „Kinjal”.

Administrația orașului Kiev a raportat că în districtul Shevchenkivskyi al capitalei ucrainene a fost avariat un bloc de locuințe cu mai multe etaje și o casă privată a luat foc. În districtul Sviatoshynskyi s-a înregistrat, de asemenea, avarierea unui bloc de locuințe cu mai multe etaje. În plus, în districtul Podil, fragmente au căzut pe un teren neîngrijit, a izbucnit un incendiu pe acoperișul unei clădiri nefolosite și o stație de transformare a luat foc.

You may also like

Lasa un comentariu