Noi numiri și demisii, aprobate de cabinetul de miniștri

De admin

Patru secretari de stat și un ambasador au fost numiți în funcții în cadrul ședinței Guvernului din 25 ianuarie.

Viorel Ursu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în SUA, a fost numit în funcția de ambasador extraordinar și plenipotențiar al R. Moldova în Statele Unite Mexicane prin cumul cu reședința la Washington, transmite Știri.md.

Totodată, Viorel Garaz a fost numit în funcția de secretar de stat al ministerului Economiei, începând cu data de 8 februarie.

Tot în cadrul ședinței de azi, Alexandru Gasnaș a fost numit în funcția de secretar de stat al Ministerului Sănătății din data de 30 ianuarie.

Petru Țurcan a fost eliberat din funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne din data de 26 ianuarie în baza cererii de demisie, iar în locul acestuia a fost numit Andrei Cecoltan.

Tot azi, la Ministerul Mediului a fost numit un nou secretar de stat. Este vorba de Grigore Stratulat.

Cabinetul de miniștri a mai aprobat eliberarea lui Gheorghe Cuciureanu din funcția de secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării în baza cererii de demisie.

În cadrul aceleiași ședințe, Eugen Balîca a fost rechemat din funcția de reprezentant al Republicii Moldova în Biroul pentru coordonarea criminalității organizate al Comunității Statelor Independente, iar Vitalie Valcov a fost eliberat din funcția de director general adjunct al Biroului Național de Statistică.

stiri.md

You may also like

Lasa un comentariu