Israelul asediază complet Fâșia Gaza – Nu va fi electricitate, mâncare, combustibil, totul este închis

De admin
Fasia Gaza

Israelul asediază complet Fâșia Gaza. Nu va fi electricitate, mâncare, combustibil, totul este închis, spune ministrul israelian al apărării.

„Luptăm împotriva animalelor umane și acționăm în consecință. Am ordonat un asediu complet al Fâșiei Gaza. Nu va fi electricitate, mâncare, combustibil, totul este închis”, a spus ministrul israelian al apărării Yoav Gallant.

Israelul a anunțat o blocadă „totală” a Gazei, inclusiv o interdicție asupra alimentelor și combustibilului. Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a declarat luni că autoritățile vor întrerupe curentul electric și vor bloca intrarea alimentelor și a combustibilului ca parte a unui „asediu total” asupra Gaza ocupată de Hamas. Gallant a descris această măsură ca făcând parte dintr-un război împotriva unor „oameni bestiali”.

Israelul controlează spațiul aerian deasupra Fâșiei Gaza și a țărmului acesteia și restricționează cine și ce bunuri pot intra și ieși prin punctele sale de trecere a frontierei, reamintește BBC. În mod similar, Egiptul controlează cine intră și cine iese de la granița sa cu Gaza.

You may also like

Lasa un comentariu